dimecres, 3 de setembre del 2008

The Script, els nous U2?


Avui farem un kit kat de música no comercial per parlar d’un grup de moda a mitja Europa i que està revolucionant el panorama musical aquests darrers mesos. És un grup irlandès que es diu The Script. La publicitat (que ja sabem per a que serveix) els presenta com el relleu d’U2. No seré jo qui compari tots dos grups, així que ’estalviaré dir què penso del senyor publicista que ha pensant en això (us deveu fer una idea…). En tot cas el felicito perquè ha aconseguit el que volia, que se’n parles de The Script.


Són un grup jove, molt jove, i només tenen un disc al mercat “The Script”, publicat a principis d’any. El seu single de llançament es “We Cry” cançó melancòlica i que admeto m’agrada. El segon single que tot just s’ha escoltat aquest estiu es diu “The man who can’t be moved”. Els entesos consideren a aquest grup una barreja entre soul celta (atenció al terme), hip hop, R&B i pop. Toma ya, “me lo empaca por favor y antes de usarlo batalo bien batido”. Com sempre intento ser respectuós amb les opinions d’experts però vaja, crec que s’han passat una mica.

He escoltat part de la resta del disc i humilment per a mi es pop comercial i segons quines cançons em recorda als nostres anyorats Backstreet Boys quan es possaven carinyosos o tovets (el segon single per exemple).
Et pot agradar i et pot no agradar, això ja depen de cadascun.

Us deixo el video de We Cry i ja teniu per començar i opinar si els voleu al vostre ordinador.

3 comentaris:

Unknown ha dit...

Haig de dir que a mi no m'ha entusiasmat la cancó, però comparar aquest nen que canta amb la veuarra d'en Bono ja passa de taca d'oli...

Sergio ha dit...

Uis la pantuflada que et fotran els analistes que han vist la fi de Bono amb aquest xiquet de The Script...

Mira que no estar d'acord...

Vaya tela

Sergio ha dit...

ves per on han "actua" en directe al programa del Buenafuente

crec que tindrem The Script per una bona temporada, mal et pesi, jajaja