dissabte, 8 de novembre del 2008

Another World


L'any 2009 ens depararà la presentació del nou disc del meu venerat, estimat, idolatrat, santificat i tots els adjectius que hi volgueu ficar...Antony & the Johnsons. L'expectació generada amb el seu tercer disc - que es titularà The Crying Light- s'ha vist mitigada en part amb la presentació fa tres setmanes d'un nou EP titulat Another World, amb la recompensa de gaudir de 4 cançons més.

Segurament els que som fans incondicionals de l'Antony no ens ha sorprès gens ni mica aquestes 5 cançons. Potser podríem dir que són "mas de lo mismo" encara que seriem uns inconscients si no veiem que són petites joies musicals. Personalment crec que aquesta petita decepció inicial que un té escoltant per primera vegada aquestes cançons és més perque ens hem acostumat a la veu i la delicadesa de l'Antony en totes les seves cançons, i cada vegada busquem quelcom més.

Vet aquí que hi ha una cançó que si que sorpren, Shake the devil. Comença com sempre...veu sense música del Antony...i apropant-nos al tercer minut...oh sorpresa (agradable). Per mi la millor cançó de totes cinc. Això és premonitori d'alguna sorpresa en el nou disc?

La fotografia de la portada del EP és el confundador de la dansa Butoh, Kazuo Ohno.