diumenge, 12 d’octubre del 2008

Jason Mraz


Cantant polifacètic com el que més, Jason Mraz és una de les promeses més fermes del panorama musical nordamericà. Teloner durant alguns anys de grups tan important com Alanis Morrissette, Bob Dylan o els mismíssims Rolling Stones, barreja sons tan dispars com el hip hop, el jazz, el pop i el rock convertint cada cançó en una barreja de sons tant variada com productiva.

Ja ha publicat 3 discos, el darrer l'any 2008 sota el títol de "We Sing. We Dance. We Steal Things". Té una discografia prou completa, que li ha suposat ser nominat als grammys l'any 2005, possar un dels seus hits com a cançó principal de la sèrie nordamericana Ugly Betty , o fer un duet meravellós amb James Morrison .
A més el canvi de registre et pot fer estar ballant a una pista de ball com tranquil.lament veient el carrer en mig d'una pluja tot recordant temps passats.

Us deixo un ventall de cançons del Jason Mraz que resumeixen la seva carrera musical fins el moment, destacant I'm Yours , Geek in Pink , Butterfly , o del seu primer disc The Remedy